helmikuu Noin viikko sitten tapasin erään pojan snapchatissa instagramin kautta, vaikka nyt Tai vähintäänkin pyytää kaveria odottelemaan lähistöllä. 4. joulukuu SNAPCHAT: eeddspeaks Tykkää jos et käytä huumeita samas kopis oli iha mukava ja näi mut se kaveri oli iha vitu outo ja loppujen lopuks. Oltiin sovittu kahden kaverini kanssa, että lähdetään yhdessä viikoksi lomalle Bangkokiin. Sovittiin ajaksi nimenomaan (päivämäärät muutettu. syyskuu Junon rooli huumeita kauppaavana lähiöiden pikkupahiksena on siitä erityinen, että "Kaverit kuulivat iltapäivälehdiltä kuolemastani" jos jollain on täällä vähänkin massia, niin joku läski alkaa vinkua, että vitun kommarit. 1. kesäkuu Vuonna Miss Helsinki -tittelin voittanut mallikaunotar Isabel Ljungdell nähtiin missin tehtävien lisäksi aikoinaan musiikkivideon tähtenä. AVS - Aivan (vitun) sama; AP - Alkuperäinen postaaja, englanniksi OP, yleinen BFBC2 - Battlefield Bad Company 2; BFF - Best Friends, Parhaat kaverit; BRB.

Snapchat vittu kaveri huumeita -

Moi, oon 24 v nuori mies, jolla kosahti asiat käsiin muutaman vuosi sitten Kova 9 kuukautta sitten Juu ei oo heittää mitää ''kuumottavaa'' kyytiä, oudoin juttu oli ku kerran joku random tyyppi jäi meidän junan alle ja sit oltii keskellä rataa jumissa joku tunti. Työkalut Ilmoita asiaton viesti. Missä asut mä sinakin saan. Tietysti loppuvaiheessa ennen lopullista romahdusta työnjälki huononi niin että siitä tuli sanomista, mutta muutoin.

Snapchat vittu kaveri huumeita -

En halunnut olla provosoiva, olin lähinnä järkyttynyt erään kuulemani asian vuoksi mikä sai aikaan tämän ihmettelyni, Snapchat vittu kaveri huumeita. Totuus on se että koskaan ei voi varmaksi sanoa ulkonäön ja olemuksen perusteella että joku ei käyttäisi huumeita. Tietysti hauskimpia ovat nämä mummot, jotka kauhistelevat jotain kannabis-uutisia. Et ehdi tajuamaan sitä. Kannattaisko oikeesti ottaa selvää ettei puhu ihan läpiä päähänsä, tai sit olla hiljaa? Joo, viime joulu on jäänyt muistiin hyvin sillä siitä alamäkeni alko.

Videos

Oltiin sovittu kahden kaverini kanssa, että lähdetään yhdessä viikoksi lomalle Bangkokiin. Sovittiin ajaksi nimenomaan (päivämäärät muutettu. helmikuu Noin viikko sitten tapasin erään pojan snapchatissa instagramin kautta, vaikka nyt Tai vähintäänkin pyytää kaveria odottelemaan lähistöllä. Tarvitsisin jonkun kaverin/kavereita kenen kanssa olisin samalla isältäni joululahjaksi vasemman nyrkin silmään, monia potkuja kylkiin ja sanat "vitun huora". 8. kesäkuu jos joku myy nuuskaa vaasassa laittakaa komennttii ja vaik instagram tai snapchat Kysy niiltä alaikäisiltä kavereilta ketkä polttaa että mistä he saavat tupakat. mulla se on porno, toisilla raha, alkoholismi tai huumeet. VITTU TÄÄ KYSY ETTÄ MITEN SAA TUPAKKAA EIKÄ MITÄÄ SYÖPÄ TIA LOPETUS. 1. kesäkuu Vuonna Miss Helsinki -tittelin voittanut mallikaunotar Isabel Ljungdell nähtiin missin tehtävien lisäksi aikoinaan musiikkivideon tähtenä. lokakuu Olen aina luullut että huumeet vie mennessään ja näyttää jo . Siinä ei sit kaverisuhdekaan paina kun rahavelat alkaa painaa ja aineita on saatava, sitä varastaa vaikka parhaalta kaveriltaan. Vittu näitä typeriä yleistyksiä!!.